Scan klinik kesihatan

Saya pergi buka buku di kk masa 6weeks, nurse tak ada scan baby pun, saya confius betul ke mengandung. Week 8 sy pergi hosp swasta utk scan, sebab risau time virus ni kk ramai sgt org. Baru la dapat tgk baby. Biasa week ke berapa baru kk akan tunjuk scan baby ya?

1 Balas

depend kk jugak . ade kk yang takde alat scan . dorang akan suruh scan sndiri kat klinik lain. tapi sesenya waktu awal nak bukak buku dorang mntk akan mntk gmba scan tu