Lupa makan ubat....

Saya penah dengar normal jika ibu mengandung jadi pelupa..Yes,, sy skrg selalu lupa...sampaikan kadang2 ubat klinik pun sy lupa sama ada dah makan ke belum...sy rasa mcm dah makan pagi jam 7 tp sy makan lg pada jam 8 sbb sy lupa samaada dah makan ke belum....sy jd risau takut sy termakan lebih dr yg doktor sarankan..byk perkara sebrnarnya yg sy lupa..tp pasal makan ubat plg sy risaukn sbb sy ada darah tinggi..

1 Balas

sama laa syee. selalu lupa skng. kalau tgh2 borak dgn husband tu lupa nk ckp apeee 😂 kdg lupe kunci pintu rumah time nak keluar. ade penah sekali tu sye lupe mkn ubt 2 3 hari 😂😂 tpi mommy beli ubat container tu, ltk ubt sesiap dlm tuu. dkt diy ade jual. ltk utk seminggu. satu hari 1 box kecik tu. kalau ade ubt siang mlm, beli 2 box. nk keluar jln pon sng, bwk tu je.

2y ago

hahaha,, tu lah.. lupa sungguh...bukan buat2.