Ubat 4 serangkai

Sebelum ni sy makan obimin. Tp bru2 ni hb sy turun jd tukar ke ubat 4 serangkai tu. Iron tablet, folis asid, vit c dn stu tu sy lupa namanya 😅 sy makan empat2 tu sekaligus waktu malam nak tidur. Setiap pukul 10mlm. Ada yg sm mcm sy?

2 Balas

sy sblm ni dpt zincofer lps tu ckp kat doc xboleh makan zincofer sbb pening yakmak.. thn doc tukar kpd 4 serangkai tu

Sy dpt juga. Mmg mkn mcmtu. 2biji iron, 1biji folic, 1biji vitc, 1biji b complex.

2y ago

Sunquick