Jarak mkan paracetamol dengan ubat tmbh darah(iberet)

Salam mommies semua.sy first preggy.sy skrg demam panas Dan selsema.td pgi sy dah ke klinik dpt ubat demam Dan selsema.soalan saya,berapa jam ya jarak antara makan ubat paracetamol dgn nk mkn ubat iberet tu?sy risau klau trsilap prkiraan.sy xde pglamn.td pun lupa nk btnya sbb bdn xlrt sgt.bantu sy pleaseeee

1 Balas

kalau pregnant X digalakkan makan ubat selesma. ni Dr sendiri yg cakap. minum air suam banyak2. rehat Yang cukup.