Obimin

Saya pegi kkia hari tu, klinik cuma bagi obimin. Mak saya (nurse kkia tp dah pencen) dia cakap kenapa klinik tu x bagi folic acid, iron, b complex ,kenapa obimin je. Dia cakap kandungan folic acid dlm obimin tu tak cukup. "kalau mama masa kerja dlu, sy x bagi ibu2 obimin, sy akan bagi ubat 3 serangkai tu".. Terus rasa confuse nak ikut cakap mak atau kkia skrg. Mak dulu bekas sister klinik kkia juga..dia suruh sy ambik ubat dekat klinik swasta..

13 Balas

Kalau xsalah sy obimin tu dah merangkumi semua dh yang 3 serangkai tu..