Cukup ke ambil Obimin shj tanpa perlu ambil folic acid lagi?

Hi mommies, sye pergi ke KK mnggu lepas. bila sye minta ubat folic acid dgn Dr (since folic acid sye dh hbis), dia kata x perlu folic acid sbb Obimin dh ade dh folic acid. tp masa last appointment KK dlu dgn Dr lain dia bg sye consume obimin dgn folic acid. Jd sye trtanya2 cukup ke consume obimin shj? sbb sye search obimin ade kandungan folic acid dlm 1mg je mcm tu.

1 Balas

Cukup. Kalau ada masalah lain baru diorg bagi jenis lain