Hi Mommy

Saya nk tya apa2 syarat2 dia klu kita nk suami teman kt hospital bersalin contoh kena bgi tau nurse kt kkia dulu ke mcm mna..

2 Balas

Ada yang cakap boleh isi borang peneman di kaunter hosp tempat bersalin (waktu mahu bersalin). Tapi sy awal2 sudah isi borang peneman masa join kursus mother friendly care. Jd masa bersalin nanti tggl tunjukkan saja borang tu dgn staff yang bertugas.

5y ago

Ye ke OK tq info sis😊😊😊

..i think buat smntra ni xbole lh suami tmnkan sis d wad brsalin.. dsbbkan PKP..