hospital swasta

hi sy nk tanye kalau bersalin kt hospital swasta suami boleh teman tak ? and lepas bersalin boleh ke check up baby kt KK mcm biasa...tq

1 Balas

Boleh teman puan. Dengan keadaan skrg Ada sesetengah hospital tak benarkan pelawat datang. jadi suami je boleh teman sampai habis discharge. Boleh Lepas bersalin checkup kk. Lepas bersalin jgan lupa Minta suami maklum Kan pada kk Yang terdekat ya Yang puan dah bersalin supaya nurse boleh datang tgok keadaan puan Dan baby 🥰