Suami teman bersalin

Hi nk Tanya, kt HTAR(tengku ampuan rahimah Klang) suami boleh teman bersalin me? Nanti lepas bersalin kt wad boleh org teman ke? Tqm.

1 Balas

teman bersalin boleh. teman dkt wad x boleh. x kira la mak ke husband ke. semua kena buat sendiri. x kira u bersalin normal ke czer ke vacuum ke. semua sendiri, tukar pampers anak sendiri, bagi susu sendiri, tukar baju ke mndi ke. mak dgn husband hanya boleh dtg waktu melawat sahaja.