Apa perlu buat selepas keguguran?

Saya nk tnya, sy gugur pada 8 minggu. Pergi hospital dr. Suruh tunggu lagi 2 minggu. Semalam sy dh start bleeding & kantung semua keluar. Sy perlu pergi ke hospital ke harini? Sebab seminggu lagi sy masih ada appointment dgn hospital.

5 Balas

Selalunya doc akan pesan dlm 2 minggu tu kalau ada keluar kantung ke bleeding makin bnyak ke dia suruh pg hospital terus.. Tak payah nk tunggu2 appointment lg 2 minggu tu..nk tunggu tu mcm2 boleh jd macam tumpah darah.. Mcm sy haritu sy bawa skali kantung tu and dorg ambik sample..