Keguguran 8week

Salam.. siapa yg pernah keguguran, doktor ada ambil darah tak? Untuk apa ya? Boleh buat kt klinik swasta dekat2 tak? Sy baru pergi hospital smlm dan disahkan gugur dan hanya tggal sikit je lagi yg belum keluar.. so doktor ckp akan keluar sendiri dlm masa seminggu.. tapi harini hospital call suruh dtg balik nak ambil darah.. org tu call suami, suami xde pulak tnye utk apa.. kesian kt suami nk kne ulang alik bwk sy ke hospital.. #hospitalswasta #gugur8w

1 Balas

haii sis. saya baru gugur jaa dan tengah pantang. ya memang doc akan ambik darah. untuk sahkan betul atau tak kita gugur. doc pakar cakap kadang yg keluar tuu darah kotor. kalau bacaan bhcg kita rendah 10 ke bawah kira gugur. untuk ke klinik terdekat memang tak boleh sis. huhuu, kena terus ke doc yg ambik alih kes kita. saya 3 minggu ulang alik ke hospital sebab nak buat bhcg je sis😌. 1 jam 45 min nak ke hosp. redha jelaa😌😂

2y ago

owh mcm tu ke sis.. ok baik sis, terima kasih bnyk sudi reply..☺️