Pendarahan 11 weeks

hi sy nak tanya, sy baru balik dari hospital buat checkup. alhamdulillah baby okay sihat. cuma sy kena buat appointment dgn dokter pakar lg dua minggu. tp dokter tak bg ubat kuat rahim pun, dia suruh refer dokter pakar. sbb sy pergi pukul 4pgi. perlu ke sy pergi swasta utk mntk ubat kuat rahim? atau kt farmasi ada jual? sy risau. bleeding lps bsama dgn suami. dlm pukul 3 pagi nak pergi tandas. kesat dgn tisu ada darah tp tk banyak. skrg tkde keluar darah. cuma sy nk tnya perlu tak sy beli atau pergi klinik swasta utk amek ubat kuatkn rahim #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

pergi je swasta minta ubat kuat rahim. selalu nya kerajaan mmg takde bagi. dulu pernah bleeding pun hospital kerajaan bg acid folic je. kandungan ke-2 ni bleeding lagi terus pi swasta dpt ubat kuat rahim. Alhamdulillah dah 6 bulan dah skrg

2y ago

terima kasih puan atas respon. mlm ni sy pergi klinik swasta

buat appt dgn hospital swasta yg ada doktor pakar terus untuk check

2y ago

baik terima kasih puan