pendpt korang

saya nk tnya saya bru haba pantang korang rasa nk ajar ke bby tidur buaian? sbb anak saya okay jee senang tdr ..ke senng pakai buaian ? bgi pndpt ..

27 Balas

Pendapat pada saya lah kan Ikut keselesaan awak . Jika saya kalau ank dh mudah nak tidur tk banyak ragam tak perlu buai pasal nya susah nak kemana” nnt kena angkut buai . Sbb anak saye berbuai fuhh leceh nye nk tido wajib ada buai huhu

1y ago

Pling lma 2bulan Pling cpt 40hri jee Itu pun kn kne ajar biase kn buat lampu bilik time mlm . So die lma” akn fhm cahaya . Itu klau sye laa hihu