pendpt korang

saya nk tnya saya bru haba pantang korang rasa nk ajar ke bby tidur buaian? sbb anak saya okay jee senang tdr ..ke senng pakai buaian ? bgi pndpt ..

27 Balas

benda ni trpulang pada org ,pada ragam bby dan tengok pada situasi. kalau anak jenis senang tidur,tepuk dodoi dah tidur,tak perlu.. buaian ni hnya alat bantuan tidur je.. dan ada bby jenis boleh pisah buai seiring dgn usia. ada bby xboleh. dah biasa berayun berendoi tetap nk manjang brayun brendoi kalau tak xboleh tidur. mcm anak sy dulu buai,skrg tidur katil. tepuk2 bontot,dodoi dah..