pendpt korang

saya nk tnya saya bru haba pantang korang rasa nk ajar ke bby tidur buaian? sbb anak saya okay jee senang tdr ..ke senng pakai buaian ? bgi pndpt ..

27 Balas

Kalau saya dulu masa dalam pantang tak ajar pun tidur buai tapi baby jenis nak tido berayun. Boleh kira berapa kali dia tido sendiri. Tidur bawah pun sekejap je lepastu terjaga. Nak masuk 3bulan tu saya ajar tido buai. Lama dia tido. Pendapat saya kalau baby mudah tido kat bawah better tak payah ajar buai. Tapi apa pun atas puan la macam mana.