pendpt korang

saya nk tnya saya bru haba pantang korang rasa nk ajar ke bby tidur buaian? sbb anak saya okay jee senang tdr ..ke senng pakai buaian ? bgi pndpt ..

27 Balas

pada sy ikot keselesaan puan. puan rasa mana terbaik puan buat. kalau mcm sy siang mmg 1st baby sy tido buai. malam je dia tido dgn sy. kalau 2nd baby ni baru 28hari dia tido bawah je. sy bg buai dkt 1st baby sebab kalau sy kerja mak yg jaga. jd utk mudahkan mak sy buat kerja lain.