9 week tpi doktor kata nampak kantung je

Saya nk tanya.. Saya dah pregnant 9 minggu. Mula2 saya pergi klinik swasta, dr tu nmpak kantung serta janin dgn nadi jantung sekali. Siap bgi saya imej bayi lagi.. 2 minggu kemudian, saya pergi klinik kerajaan nk buat buku pink.. Dr kerajaan ni scan pastu dia kata nmpak kantung je takde bayi, bulan depan repeat scan balik.. Saya tunjuk dekat dr kerajaan imej bayi yg klinik swasta bgi, dia kata mesin swasta tu tak tepat. Hmm saya risau.. Normal ke 9 week tak nmpak bayi lgi?

1 Balas

Scan dkt klinik swasta dan klinik gov xsma sist..slalu nya scan swasta lagi jelas..sbab sy pun mcm tu jga masa pgi check hritu..