Assalamualaikum Semua Mommy ?

Saya nk tanya saya chckup mnthly dekat klinik swsta, tapi saya bercadang nak bersalin di hospital kerajaan dekat ampang, perlu ke saya buat juga buku merah di kk sebab ada kawan di ofis kena marah dgn stff nurse hospital gov klang sebb xde buat buku pink lagsg. Kalau kita bawak buku yg chkup monthly di klnk biasa tu je tak boleh ke? Sape mommy ade pengalaman boleh kongsi ke? Saya dah 36weeks, klu perlu buku pink knelh saya pgi kk utuk dptkn buku pink tu

4 Balas

Boleh je buat buku pink kat klinik swasta dn bersalin di hospital kerajaan, xada masalah janji ada buku pink...

5y ago

Mksudnyer tak perlu buat buku di kk ye, boleh trs pergi hospital kerajaan dan bawak buku klnk swsta berikan shj ye?