TIPS CEPAT HAMIL

Saya nk kongsikan beberapa tips yg sy amalkan untuk ttc. Selepas kita bersama selagi belum disahkan positif. 1)jaga mkn terutama makanan yg tajam cth nenas..durian..air tebu..boleh google 2) jgn mnum air gas.. Pantang selagi boleeh 3)jgn mkn fasfood 4)selps bersama suruh suami usap rahim kita dan berdoa agar ade zuriat secepat mgkin..tolong jgn bgun slps bersama..letak bantal di bwah bontot..baring lurus sehingga beberapa jam... 4)doa di setiap waktu solat...cth semoga dgn kehadiran zuriat ini lagi mendekatkan aku kepada mu..dan membuatkan aku dan suami jd ibu bapa yg bertgjawab.. Semoga tips yy sy bg dapat dikongsi dan diamalkan .. Semoga anda semua dikurniakan zuriat yg solrh dan solehah..doakan saya dan kandungan sihat dan sempurna sehingga bersalin..amin...doa kalian amat dihargai..❤

12 Balas

Happynya. Saya tak sabar nak tahu ada si kecil dalam rahim saya. 💕 Walaupun baru 2 minggu menjadi suami isteri. Semoga Allah permudahkan rezeki kami suami isteri 😍

Tambah lagi 1, kena kerap bersetubuh. Sebab saya jenis bantai je semua makanan asal sedap, lgi2 fastfood, tapi alhamdulillah dalam 6 bulan je dah lekat

Sy lepas bersama terus bangun pegi basuh sb niat nak pregnant 2 tahun slps kawin. Tapi rezeki dtg awal.

5y ago

Alhamdulilah...

Lagi satu if guna pelincir, pakai yg mesra sperm mcm jenama pre-seed.

Saya hamil selepas suami usap rahim saya dan berdoa. Alhamdulillah

5y ago

Hampir stahun jugak..

Tq for sharing sis.. alhamdulillah

Lovely! Insyallah tengah berusaha 🥰

5y ago

Amin..semoga ade rzeki ❤

Tq for sharing sis

Aaamiinnn3. 💐🖑🖐

5y ago

Aminnn ❤

👍👍👍