tips cepat hamil

1)jgn minum air gas 2)jgn mkn fast food 3)selepas bersama jgn bgun..letakkn bantal di punggung...baring selaras...sehingaa beberapa jam... 4)jgn mnum / mkn benda tajam cth nenas durian air tebu.. 5) suruh suami usap rahim selps bersama dan berdoa agar cpt dikurnikan zuriat.. 6)doa di setiap solat Semoga tips ni dikongsi dan semoga anda smeua cepat dikurnikan zuriat..amin...doakan sy dan kandungan sihat sehingga bersalin..amin...doa anda sgt sy hargaiii.. ❤

8 Balas

Saya dah buat mcm2. Jaga mkn. Semua la. Jamu. Urut. Jumpa doktor. Last2 pasrah dan serah pada Allah. Syukur. Tiberrr je pregnant. ❤️🌼Alhamdulillah. Serah pd Allah. Percaya lah. Ada sesuatu yg Allah susun utk kita. Love your husband. Ucap terima kasih pd dia sebab selalu sabar mendengar luahan sedih kita. Saya doakan semua yg ttc dikurniakan baby 2020. ❤️❤️❤️💐💐💐💐Amin...

5y ago

Aamiin aamiin.. yaRabbalalaminnn. 😘

Aminn,,mudah2an sy boleh pregnant tahun ni sis sbb da lama sy menunggu zuriat👶

Semoga dipermudahkan sepanjang kehamilan dan kelahiran nanti...both mother n baby sihat..aamiin..

5y ago

Amin tq sis...❤

Semoga dipermudahkan dan dikurniakan anak yang soleh solehah

5y ago

Amin ya rabbb

Dah cuba tp x brhasail

5y ago

Sis cuba amalkan diet atkins, alhamdulillah, sy amal rezeki anak lekat.. Kkdng disbbkan pengambilan pemakanan kita jgk. .

Aminn, hrp sy hamil thn ni, aminn

5y ago

Better jgn...amalakn mnum air msk..klau tringin sgt mnum air milo je...

👍🏻

Aminnn ♥️