Mentaliti orang dulu²

Saya nak tanya..betul ke ibu mengandung yang malas buat kerja ni nanti dapat anak pun pemalas..sy down bila dengar orang ckp mcm tu..sy ni bulan pemalas..kadang rasa sakit pun still buat kerja jgk..tapi kalau dah tak tahan nak buat mcm mana..mentaliti orang dulu² mmg mcm tu ke..

8 Balas

Ye sy pun dengar & x suka mentality macamni.Bila org2 tua ckp camtu kat sy buat x dengar je. jgn layan sgt jgn ambik hati sgt ehhh.. payah nak ubah mentality org2 lama