Baby blues

Saya nak tanya wujud ke baby blues ketika mengandung Saya mengandung 10 minggu Saya merasa stress lah dengan kehamilan saya Dan banyak kali saya merasakan yang saya taknak anak saya Malah saya merancang untuk menggugurkan kandungan Saya tak tahu nak buat apa....

1 Balas

Hi mommy... Jgn stress ya, kawal.. Nnt baby pun stress... Yes ada kemurungan masa mengandung. Sy pun jd mcm ni ms 2nd pregnancy, sy selalu mrh anak pertama... Selalu cubit dia, naik suara n tengking2..smpai kan suami hantar sy balik kg utk tenangkan diri Masuk 2nd trimester sy dh ok. Cuba baca 3rd story ni https://my.theasianparent.com/pengalaman-mengandung