37week 1day

Hi.. Saya nak tanya.. Normal ke.. Kt lubAng vagina rasa macam ada daging.. Mcm bebola..

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Hai. Sis da jumpa doktor? Doktor ada ckp apa-apa x? Sbb sy rasa sy pon ada ketulan daging tu dalam lubang vagina. Tak sakit. Tp sy takut dia mengganggu laluan baby nak kluar nnt. Sy nk bersalin normal. Huhuhu. Kandungan da masok 4 bulan ni.

2y ago

Me too....sy tggu hari nk bersalin..yg merisaukn ada bnda tu d kwasan lubg vagina..xsakit tp klw sy dduk lama d toilet,ketulan tu mcm tkluar..sy rsaw jg takut ganggu bby nk kluar

Salam sis, sy nk tnya. Mksud sis ada daging tu dkt dlm vagina yg mcm tutup lubang vagina tu ke?

VIP Member

Bnda2 mcmni kena tanya yg pakar. Takut si A kes mcmni. Si B kes mcm tu. Mcm sama tp bukan. 😶

4y ago

Bykkn tungku kt kangkang bg dia masuk balik

VIP Member

Alamak, apa itu? Adakah isi lebihan? Cuba check dgn doctor kalau ada rasa sakit ke apa sis.

4y ago

Rasa macam isi lebih kot. Saya dulu ada macam tu juga dekat anus. Kalau risau, baik check doctor.

sama dgn saya sis. saya pun baru 1st pregnancy ni. boleh share tak apa yg doc cakap?

3y ago

Besar tak isi daging tu sis?

Baik refer doc klu ibu risau...huhu

Hi sis, u ada refer doctor ke?

TapFluencer

better p jumpa doc sis..,

Haah refer spital sis

Super Mum

Better jmpa doctor.