Rasa Ketulan Daging Di Vagina

Hai sy nak tanya. Bila kencing, rasa mcm ada ketulan daging bulat di bahagian vagina. Memang mcm tu ke anatomy badan kita? ? Tp takde rasa sakit apape pun

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sy pn alami bnda yg sama. Kadang rasa x selesa bila lepas bersama suami. Kadang lepas buang air.. rasa mcm ada something kt vagina nk terkeluar.. tp bila try pegang guna jari, dia mcm ketulan daging. Tak sakit.. cuma kadang rasa tak selesa. Sis pn alami bnda yg sama ke?

4mo ago

Mcm mna keadaan sis skng..benda tu ad lagi ke?

VIP Member

Adakah tu tombong. Sis try google ada gambar sekali. Tengok sama ke.

3y ago

Boleh jadi and yes kena inform doctor. Kalau xpregnant pun rasanya kena dapatkan rawatan jugak.