37week 1day

Hi.. Saya nak tanya.. Normal ke.. Kt lubAng vagina rasa macam ada daging.. Mcm bebola..

12 Balas

Hai. Sis da jumpa doktor? Doktor ada ckp apa-apa x? Sbb sy rasa sy pon ada ketulan daging tu dalam lubang vagina. Tak sakit. Tp sy takut dia mengganggu laluan baby nak kluar nnt. Sy nk bersalin normal. Huhuhu. Kandungan da masok 4 bulan ni.

4y ago

Me too....sy tggu hari nk bersalin..yg merisaukn ada bnda tu d kwasan lubg vagina..xsakit tp klw sy dduk lama d toilet,ketulan tu mcm tkluar..sy rsaw jg takut ganggu bby nk kluar