Sakit Perut

Saya nak tanya normal ke kalau sekarang kandungan dah nak masuk 7 bulan tapi ada sakit perut macam senggugut.. Sakit perut yg dekat bawah pusat tu..

2 Balas

Buat masa ni kena byk rehat.. bahaya kalau dah rasa senggugut.. kena bykkan baring dan minum air..

Normal. Saya pernah. Tapi kejap je, nanti akan hilang.

5y ago

Oo.. Ye ke? Saya rasa sakit dri hri selasa.. Tapi selasatu kejap je.. Semalam la sakit sangat sampai tido pun kejap bangun.. Kebetulan nasib baik hari ni ada appointment checkup.. Tu terus bgtau nurse dengan doctor.. Tu pun diorg macam x tau nak bt macam mana.. Diorg cuma cakap kalau sakit lgi n x tahan terus gi hospital..