Sakit Perut Macam Senggugut

Normal tak kalau selalu sakit perut macam nak senggugut tapi x kuat sangat... Lepas tu hilang.. Pastu rasa balik.. Tiap2 hari rasa macam tu.. #14weeks

4 Balas

Normal sis, mula-mula ni kerap mild cramp. Tapi kalau terlalu sakit dan sis rasa risau, pergi check ya.

Pagi tdi tiba2 rse sakit perut mcm nk senggugut, kejap ade,kejap tak ada. Saya dh 34 weeks

normal tp klau rasa sengugut n ada kluar darah better trus ke hosp yer .

#