Sakit perut

Salam ibu2. Nak tanya normal ke kalau pregnant 15weeks perut rasa sakit macam senggugut? Dulu masa awal2 pregnant memang selalu sakit camtu tapi dah okayy. Nie masuk 15weeks tiba2 sakit tu datang balik cuma tak sesakit macam awal2 pregnant. Risau pulak sebab nie first pregnant ?

4 Balas

Waalaikumussalam, normal tu jangan risau ye. Tapi kalau kesakitan tu luar biasa sakit dia, cepat2 ke hospital ye. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

same laa... sebelum ne ok...saya daa 16mggu...tetiba mlm tu sakit mcm sengugut teruk smpai xbole tdur... risau kat baby je.. sebab makn malam hari tu..sya terbanyak mkn siput sedut masak lemak..pedas² lg..

Saya pun sama sis..dah masuk 15 weeks ni tiba-tiba datang semula sakit perut, bloated, pakej morning sickness sekali. Padahal haritu dah ok dah..😅 Risau juga..harap semua baik-baik jela kan..

baby dah makin nak membesar. rahim pun kena mengembang, nak bg ruang utk baby. selagi takde darah keluar x perlu risau.

4y ago

Tq 🤗