buku pink di klinik kesihatan

saya nak tanya kenapa saya dah 2 kali chekup kat kk tapi still x dapat buku pink lagi ya? dan next appointment ni dah kena minum air gula! ada sesiapa pernah alami macam saya?

4 Balas

Serious la takda? Cuba tanya misi lain dlm KK.. patut wajib ada. Saya dlu kk habis stock. Dpt yg photostat je.. or tak awak tanya staff nurse. Buku pink ibarat ic baby ya.. if bagi alasan. Awak persoalkan balik. Ap2 jadi dgn kandungan kalau berlaku ap2 sape yg akan bertanggungjawab.. if jawapan dieorg xbagi. Sila ambik nama misi tu dan buat aduan di SISPA..

1y ago

serious x de....next chekup ni tny balik