Buka buku pink di klinik desa

Hai mommies . Memang x boleh buka buku pink terus ke kat klinik desa ? Memang kena tunggu dia bagi date appointment ? Klinik tu x de orang pun datang . Tapi kenapa ya x boleh buka terus buku pink ? #pleasehelp #ingintahu #firstmom

1 Balas

hi mommy. kalau pengalaman saya memang kene dapatkan tarikh booking sebab nak bukak buku pink ni memang makan masa lama. nak ambik darah la nak kencing nak scan nak jumpa doktor lagi. banyak hal. saya pernah bukak buku dekat kd untuk first pregnancy (2016), lepas dah settle urusan di kd saya kene bawak pulak buku ke kk untuk jumpa doktor. ambik masa lama dan leceh.

2y ago

Alhamdulillah semalam saye dapat buka buku pink , esok kena pegi ke kk untuk jumpa doc di kk pula . Tq mommy ☺️