Emosi suka nangis

Saya nak tanya. Kalau kita suka nangis bila kena marah sikit ada effect kat baby tak? Sya baru 8weeks + tapi kadang bila suami marah sikit jaa nangis. Nangis teruk2 padahal takda apa pun. Suami pulak jenis tak reti nak pujuk. Harap takda apa2 laa

23 Balas

Pengalaman Saya ..mmg akan mempengaruhi baby ..Masa mengandungkan anak yg no.2 .. Saya mudah sentap ,kuat menangis .. bila lahir anak Saya kuat menangis sampailah bsr ni ,dia sorg yg mudah terasa Dan mudah menangis ,berbeza dgn anak² saya yg lain ..