EDD July 2023

Saya nak tanya, kalau ikut last period sekarang saya 12w5d. Bila check di KK awal bulan 12, baby memang membesar ikut weeks sepatutnya (8w). Tapi hujung bulan 12 saya scan di swasta, EDD saya berubah seminggu awal. Meaning baby waktu tu sepatutnya 10w tapi ikut size waktu tu dah 11w. So saya nak ikut due date baru ke lama ya?

4 Balas

edd akan ikut yg dr kk letak.. tgk buku depan tu.. kalau dr kk nak tukar, dekat re edd tu tukar . kalau tak ikut je edd asal.. saiz baby tak semstinya tepat ikut scan.. scan cuma anggaran, kalau tak takdela keluar baby saiz lain² kan