First baby

Saya nak tanya, bayi umur berapa kita boleh stop pakaikan sarung tangan dan kaki, dan jugak barut?

11 Balas

Anak saya masa dalam pantang pakai barut sebab saya tak pakai kan baju , panas , ruam naik kat leher , kepala dan muka . Habis je pantang saya tak pakaikan barut dah, start ajar dia berbaju . Sarung tangan masa pantang tak pakai pun sebab anak saya suka hisap jari . Lagi elok tak pakai supaya baby boleh explore . Kena tengok perkembangan baby juga dah pandai genggam ke belum sebab awal awal ni dia baru nak kenal tangan dia . Stokin pakai sampai sekarang dia dah dua bulan