Sarung tangan

Assalamualaikum nak tanya mama2 yg ada dlm ni ..bayi umur berapa sudah tak perlu pakai sarung tangan dgn sarung kaki..#ingintahu #seriusnanya

10 Balas

Ada tgok sorang doktor ni dia buat video share yg baby ni sarung tgan dia pkaikan smpai 2bulan, sarung kaki plak pakai sampai 4 bulan jek ☺️

abis pantang..sarung tgn lps pntang lg elok cpt xpkai jari2 blh explore..sarung kaki mlm2..klau siang sejuk pkai klu panas x

2 bln dh xpyh pkai ..cm sy mmg xpna pkaikan..except klau sejuk la..duk aircond..tp mmg xpkaikn jgk sbb bedung kan

Sepatutnya anak 2 bulan dah tak perlu pakai. Cuma bila malam atau keadaan bilik rasa sejuk sangat baru pakai kan.

1 bln ke 40 hari cukuplah.. lps tu bg bebas.. cuma mlm pakaikanlah stokin kaki takut sejuk..

Baby 2 months dah cabut mitten. Booties pakai lagi sbb malam2 tidur sejuk

lps hbs pntg dah x pki mitten.. stokin stil pakaikan waktu tido dan cuaca sejuk ..

anak saya dlu 2 minggu je pakai...then xpakai dah

saya pkaikan waktu mlm je , siang tak pakai ..

lpas habis pntg x pyh pakai dh..

2y ago

x pyh.. nurse ckp x brp elok utk perkembangan otak bby