barut & sarung kaki

hai mommy’s . nak tanya baby berapa bulan daa tak payah pakai barut & sarung kaki yaa ? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Lagi awal lagi bagus. Macam anak saya barut jarang2. Masuk umur sebulan terus tak pakai dah. Sarung kaki pun sama. Saya cuma pakaikan bila cuaca sejuk atau keluar berjalan je.

6mo ago

Anak saya malam pun tak pakai barut. Cuma pakaikan stoking je sebab tido on aircond. Itu pun jarang sebab saya pakaikan sleepsuit. Lagi senang.

Park. Saya pon nak tau😆