Hi mummies sekalian.. untuk sarung kaki mummies pakaikan sampai baby berapa bulan/umur berapa?

Sarung kaki

7 Balas

sarung kaki tak silap 3bln mcm tuh off terus. kira awal tuh pun on off sbb nak bagi dia ada ransangan sikit. tapi tiap kali keluar sllu la pakai , just kt rumah ja jarang .

sy pun nk off tapi bila try xpakai kaki dia jadi sejuk lepastu berpeluh. kesian. sy pakaikan ja. baby sy 4m .

Saya pakaikan bila on aircond dalam rumah atau masuk mall je. Kalau tak, tak pakai

Saya 1 bulan dh off socks and mitten and setakat ni baby ok

sy pkai smpai 5bln saja. tu pun waktu mlm saja. siang xpakai

4mo ago

baik baikk..tq mommy ☺️

3-4bulan boleh stop

3bulan dah tak pakai

4mo ago

baik baikk..tq mommy☺️