First baby

Saya nak tanya, bayi umur berapa kita boleh stop pakaikan sarung tangan dan kaki, dan jugak barut?

11 Balas

Atas anak jugak, barut baby sy takpakai waktu dia keluar. Kalau ikut apa doktor kata, barut boleh bagi baby sesak nafas kadang ia menekan dada. Sarung tangan jika dia takcakar muka, should be ok kalau nk buka awal. Kalau kerap cakar muka, kena tetap pakaikan. Tiada masa had untuk perkara diatas. Hehe.