Mimpi kena bagi baby perempuan

1 malam lepas sy ada mimpi orang bagi sy baby perempuan. Apa maksudnya ya? Atau bunga tidur saja?😂 Ada tak disini yang pernah mengalami mimpi mcm ni then disahkan hamil? #ingintahu

6 Balas

nak share lh juga sya penh mimpi kaka sya bgi ank dia kat sya.. msa ni kak sya mengandung dh sampai masa nak beslin allh takdir kn ank dia meninggal dlm perut keluar pun dh X bernyawa... pstu sya penh juga mimpi kwn sya bagi ank dia kat sya ... sya ingat lgi waktu tu dlm kereta dia bagi... bila saya jumpa kwn sya tu face to face kmi cerita punya cerita dia bgi tau dia keguguran... tu jelh... sya heran mimpi tu mksudnya apa sebenarnya

11mo ago

so kita ada saka ke? 😳😳😳😳😳😱

dulu sy selalu mimpi baby2 kecik sebb memg teringin sngat nk ad ank sendri smpai tetbawa2 dlm mimpi. skrg tngh pregnt elok xmimpi2 dh pegn baby 😂.

11mo ago

hamil lepas dpt mimpi tu ke sis?😂

kalau ikut islam. mimpi org bagi bayi nii mimpi x elok. mksd sama mcm mimpi binatang berbisa. ada benda nak berdamping dgn kite.

Sy pun.. sebab tiap kali berdoa, sy minta kpdNya rezeki zuriat. mungkin sampai terbawa bawa dlm mimpi kerinduan nak jadi ibu

yg sy thu klu mmpi byi ni tanda sihir atau gangguan...

Haa.. Betul. Ada terbaca mcm tu juga