Feedback Maternity Waist Support

Saya nak tanya, ada ibu-ibu yang guna ni tak? Saya bercadang nak beli. Tapi takut barang ni macam tak bermanfaat pun. Nanti rugi je beli. Beli ni membantu tak untuk support tulang belakang? Ada yang cakap beli ni dapat bantu kurangkan sakit belakang. Saya sekarang agak teruk sakit belakang. Kadang susah nak bangun. Tu saya nak minta pendapat kat sini dulu sebelum beli. Terima kasih ☺️

Feedback Maternity Waist Support
2 Balas

for me yes sgt2 membantu.. sy pakai mmg slesa nk bwk k perut lagi2 bile perut dah makin besar & ke bawah.. pinggang kurang sakit.. rase perut terangkat & kne grip..

1y ago

Baik terima kasih ☺️♥️

Saya pakai juga ni. Lagi2 dah trimester 3 ni mmg berat perut bawah. Pakai ni ok la support la pinggang and perut tu. Kadang pg jalan pun saya pakai.

1y ago

Itulah. Kadang nak jalan pun susah. Saya rasa okay juga nak beli. Terima kasih ya 🥰♥️