Tilam Baby

Assalamualaikum nak tanya. Newborn boleh tak pakai tilam macam ala toto ni? Masa beli and tgk kat kedai nampak rendah tapi besar, tapi lepas beli buka kat rumah nmp mcm tinggi sgt dan bergelombang, risau pula tak sesuai dgn tulang belakang baby sbb kain ada naik turun. Mama lain boleh beri pandangan tak. Terima kasih.

Tilam Baby
2 Balas

sy dh terbeli tilam mcm nih jgk. seller tuh kata suai dgn nb. huhu tp jenis tebal sikit dr sis. tp sy tekan2 bg di nipis & tak tebal sgt.

2mo ago

kann sy pun kesian campur risau. nanti sy ejas la mana sesuai. tp mungkin tak guna dlu toto ni agaknya, sbb tinggi ni. Sian baby.

Tak sesuai untuk NB mommy

2mo ago

Sama-sama. Bukan tak boleh guna langsung. Boleh 😊 tapi ikut kesesuaian umur.