Excited 😆

Ada ke yang due dia bulan 10 ni ? Kite geng 😆 2/10/2021 💕 Excited sangat nak packing even ada barang tak complete lagi . Time2 macam ni nak shopping kt lua beli barang anak pun tak boleh , terpaksa la beli online tapi tu la lambat pulak sampai barang ank , barang mommy yang sampai dulu 😮‍💨 (*act tak tau nak beli apa naseb ada plastik packing ni so beli ikut pade list tu je🤣*) Nak tanya laa apa dokumen penting yang kene bawak mase nak beranak nanti ? #First_Baby #firstmomhere #seriusnanya #bantusharing_kehamilan_pertama

Excited 😆
84 Balas

Sy 22/10. Tp macam kena bersalin awal je sbb GDM. Hmm. Barang dh siap semua tp xkemas lagi. Xyah banyak bawak baju. Bg sy dua pasang dh cukup. Sbb masa kt sane nnt die pakai je pakaian hospital. Anak sy dh tiga. Sy bawak dua pack je baju. Tiga anak sy xde pun suami temankan. Xde masa dh nak tgk muke suami kalau sakit nnt 🤣 ni anak keempat. Kena lak time covid. Tabahlah semua ya. Jangan sedih suami xdpt temankan. Kalau bukan hr covid pun mmg kena urus sendiri. Sbb suami xleh 24jam teman kt lepas bersalin waktu melawat br dpt dtg. Inikan dh pandemik. Lg la susah nak dtg melawat. Cuma dtg ambik kt je. Kena usaha sendiri semua. Janji kt umah nnt suami jaga puan puan. Tu dah bersyukur.

3y ago

Saye baru dapat tarikh semalam. 8/10 ni masok ward. Moga mudah la urusan kt ye.

semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 Semua , kena kuat nti duk dlm wad ye ibu2 💪💪💪 selalu selawat . nati letak Pampers n tisu basah dalam satu plastik byk sikit sbb dlm dewan bersalin misi akan ambil Pampers n tisu basah je. bby akan pakai baju hospital je ... saya dah bersalin hari ini masuk d 8 dah 😊

3y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin awk n moga ibu n bby sihat Aamiin .kena kuat

Due date sy 4/10 tp nurse ckp masuk 36 minggu kena standby dh. Sy packing baju baju baby je dulu 😅 Beli ziplock kt ninso je. Brg baby pun byk kt ninso😉 Baju baby beli kr Shopee je sbb murah🤭

3y ago

samala syapn order shopie murah..siap packing dh 😁

mommy boleh standby balm2 ni .. senang nanti da bersalin bby ada masalh kuning, kahak , tak membuang, sembelit kembung meragam , mommy da tak pening bila ada balm ni dekat rumah😊 kalau mommy berminat boleh www.wasap.my/60138661354

sya due 27/8,tp mungkin bersalin 38 minggu,awl sbb kncing manis,baju baby pkai yg abg2 dia punya yg lps mmg x beli..apa2 pon berharap smua d permudahkan urusan kita semua..amin...

3y ago

hospital kulim kedah

sy pun excited , hari2 tgk brg baby yg dh dibeli ..lpstu belek sorg2 ..fikir ap lg yg tk ckup . brg sndri tk beli lg 😅 due 4/10 ad gdm jgk ..mybe kne serah diri awl kot ..

saya due date 1/10. tp 19hb9 ni dh admit hospital. Sb ad gdm kne bsalin awal dua mngu. harap2 sgt ad ibu2 yg masuk wad yg sama induce dgn saya. klo ad kwn xla terasa seram sgt kn.

Eh, zip lock plastic tu sama mcm saya 😁 Saya due date, In Sha Allah (26.10.2021) Mostly brg byk beli online. Saya order brg baby dulu. Brg2 sendiri belum lagi 😅

3y ago

Dekat shopee jer. Awak search PLASTIK HOSPITAL HQ. Saya ada attach seller punya account jugak 😬

sy due 8/8/21..tpi hri ini selamat melahirkan bby boy..syukur segalanya berjln lancar..tq lord🙏🙏semoga ibu2 yg menanti kelahiran bru dipermudahkan semuanya..

3y ago

saya due 9/8 belum bersalin lagi

Sy 29.10 tpi kena bsalin awl 38mggu sbb ada gdm.. Semoga ALLAH permudahkan segala urusan kita bersalin nnti 🤲.. X sabar nk tggu kehadiran org baru 😍