tak boleh menjahit waktu sarat mengandung

Saya nak jahit tambah zip pada bengkung lama saya masa anak first dlu..tetibe mak sy dtg n ckp " orang sarat mengandung tk baik menjahit" Kenapa tak boleh ye? Sy tanya mak kenapa tak boleh pulak,mak sy ckp org tua dulu" ckp tak boleh n tak baik.. Sy skrg 34w dh...igt nk tambah zip kt bengkung tu supaya senang dlm pantang nty klo nk buang air..

14 Balas

Boleh je..lgpn dduk asing kan..tp mnjhit jgn wktu ptg dgn mlm, sbaiknya awk bt pagi hari. Sy pn bt jgk. Even kdg suami mil mak xbg..sy bt wktu pagi..

4y ago

Ye sis...sy menjahit waktu pagi...tu pon tk ralit sgt...jahit sikit,luruskan pinggang n bwk brjalan" .. lpstu sambung lgi sikit" .. sy berdoa je lahh semoga sy n kandungn sihat n selamat smpai brsalin n bby membesar dgn sihat semua☺️ Sy percaya apa pon yg berlaku semua atas kehendak n ketentuan Allah