slalu lapar

Saya mengandung 4 bulan dan kerap lapar... bila makan rasa nak muntah tapi dlm masa yg sama lapar mcm x makan... ikutkan dah cukup makan dah.. ada ibu2 yg mcm saya tak.. ibu2 buat mcm mana ya atasi perkara mcm ni..

5 Balas

sama lah saya dah 4months sebelum ni mcm tu juga tapi saya amalkan jus mamariam allhmdulillah selera oky dan dah boleh makan , kalau tak sebelum ni lapar tapi tak boleh nak makan tak lalu lgsg minum air sikit pun nk muntah . Skrg ni alhamdulillah