Preggy 12week

Saya mengalami alahan muntah, pening, tak boleh bau masakkan rasa mcm bau benda busuk selepas tu saya muntah.. masa 11 week dah berkurang sikit alahan tu.. tapi bila masuk 12week alahan tu makin kerap balik mcm sebelum ni.. Biasa ke kalau alahan ni jadi mcm ni.. saya da masuk 12week 4day utk hari ni .. Alhamdulillah makan semua okey walaupun kadang muntah balik tapi tak banyak..

1 Balas

Normal. Alahan setiap orang tak sama. Saya masa 27w pun masih muntah bila bau masakan lagi lagi masa perut tgh kosong 😅 InshaAllah lama lama nnt ok la tu