23week adakah alahan muntah boleh datang balik?? adakah ibu2 yg berpengalaman...

saya pernah alami alahan muntah masa masuk 8week mmg teruk masa tu kena, minum pun boleh keluar balik..kemudian alahan hilang masa masuk 12week..skrg saya dah nak masuk 24week tp dah 3hari makanan dan minum saya rasa tak sampai keperut dia macam dekat leher bila saya sendawa rasa macam nak tekeluar balik apa saya telan... saya risau takut alahan datang balik

1 Balas

Itu macam pedih ulu hati atau acid reflux