14 minggu 6 hari .

harini dah 14 minggu 6 hari, alahan muntah masih belum hilang, makan pun masih tak berselera. bau nasi je nak muntah. kalau makan masakkan sendiri pun rasa nak muntah, hanya boleh makan masakkan mak je 😓. berat tak naik. kadang pening sangat. taktahu lah selain dari masakkan mak, apa je boleh makan. ramai cakap trimester kedua dah kurang rasa alahan tu. tapi sampai kt saya masih sama dan tak da kurang 😭

1 Balas

kuatkan semangat ya lain orang lain pengalaman ujian kehamilannya. sabar, syukur dan teruskan istighfar, mudahan Allah kurniakan kekuatan buat awak dlm menghadapi ujian kehamilan 🤲🌻