Nak ikhtiar awal utk bersalin tak koyak .

Saya masih awal lagi tapi boleh ke nak amalkan pemakanan dan senaman supaya baby keluar nanti tak koyak ??? Due date sya betul2 10 hri sblom raya , kira nya kalau awal seminggu or lambat seminggu due date tu berganjak pon still dalam bulan puasa 😂ingat nak amalkan dri awal lagi . Boleh share ? Kandungan saya 3 bulan .

1 Balas

bg sy la kan..klau kite teran cara y betul dgn ikut arahan doc masa meneran..cara kawal teknik pernafasan y betul.. insyaAllah xkan koyak