Suplement apa mudah untuk bersalin normal tanpa koyakan/jahit

Hi bakal2 mummy dan mummy, nak tanya.. apa tips/supplement yg sy boleh amalkan utk bersalin tanpa koyak dan jahit. Selain cara jgn angkat pinggul semasa meneran. Okey ke minyak kelapa dara? Atau shaklee? Due date ujung bulan 10

1 Balas

pegi masuk kelas antenatal. kelapa dara x perlu lagi menyusahkan diri sendiri. btw 1st delivered sgt2 normal kalau digunting or koyak. mmg ade je kes 1st delivered xde koyakan, but org tu jenis dh gali ilmu dulu sblm bersalin. and u pon boleh pegi gali ilmu bersalin boleh google, bukan makan supplement yer. itu x membantu langsung.