Sakit tulang kemaluan pelvis pain

Ya Allah, tak tahan rasa sakit dekat tulang kemaluan ni. Memang tahu normal tapi seksanya lagi2 nak tukar position tidur😭 dah masuk 36weeks hari ni rasa sakit sgt pula.

9 Balas

sama la sis saya pon..nak bangun berjalan tu ya allah sakit.. bila tdo nak ubah posisi smpai trjaga la sbb skit.. kekdg bila nak tdo tu dia dtg nyut nyut kat tulang tu, kta nak tdo pon jdi xde mood 😂 saya sllu buat senaman kegel sis.. nnti sis try lah

1y ago

aamiiinnn

sama sis. tu yg saya rasa skang. start dri 30 weeks tp time tu tak teruk sngt. kali ni dh 35 weeks makin menjadi² sakit dia. ngilu sngt. tersiksa btul rasa tu 🥹

sama laa sist..kena curi2 nafas tiap mo gerak..pelan2..jln pon tdk blh laju sngt...bngon dri dduk atau baring pon kena stay2 tdk blh trus brdiri

Sekarang sye dh 37weeks..sakit kat tulang pelvis tu allah je thu mcm mane 😞..nak tukar posisi tidur pn susah..hmm

1y ago

Kita lg x sabar wak nk bersalin 🥲..mmg hari ii pujuk baby dlm perut ni biar kuar awl..mummy dia dh x tahan sgt bawak perut

saya pun sama.. skrg 38w dah.. sakit sagt rasa bgun ,duduk ..bawah perut smpi tulang ..tukar posisi tdo sakit sgt

samaaa lahh sy rasee skrg , dah msok 37weeks ni bawh perut smpai kemaluan kdg sakit jee😭

samala.. sya dri 33week dah merasa.. sampai skrg 37week.. menjadi2 sakitnya.. 🥹🥹

sama saya pun rasa..saya 34 week sakit nya bila mahu tukar posisi tidur

sama LA sis