Just mom

Hi ,saya mahu tanya nie,ada cara tak supaya anak hisap susu botol ..anak saya berusia 10 bulan dah.. susu badan saya cepat kering..tolong bgi tip...

2 Balas

Try beli puting susu yg sesuai dgn dia yg seakan kita pnya brest, beli susu formula yg kecil dlu untuk percubaan.. Sebab kalau dia x suka kena tukar lain nanti taklah mrmbazir... Mula2. Mmg kne 2.ke 3 kali tukar, kalau bernasib baik dia suka x perlu tukar dah... 😘

5y ago

Saya kalau susu badan cepat kering saya mkn kacang tanah.. susu saya tambah bnyak

Hi mommy. Maksudnya awk direct feed selama ni? Mcm mana boleh kata kering.

5y ago

sorry mommy ya. sy pun xpernah bg botol